Disseny de la seu industrial de Henkel a Montornès del Vallès

La companya ha estat guardonada amb el prestigiós certificat DGNB Gold. Aquest segell de qualitat garanteix que el disseny, la construcció i la fase d’ús de la planta contribueixen a la sostenibilitat. Amb aquesta obra, Henkel es converteix en la primera planta productiva a Espanya que rep el certificat DGNB Gold.

La unitat de negoci Adhesive Technologies va inaugurar oficialment el passat mes de juny de 2019 la seva nova planta de producció d’aplicacions per a la indústria aeroespacial a les instal·lacions de Henkel a Montornès de Vallès (Barcelona).

Emili Sánchez, durant l’etapa d’ouieah!, en col·laboració amb l’enginyeria ACED van dissenyar conjuntament aquesta seu industrial de Henkel. Amb l’equip col·laborador habitual d’Emili Sánchez_Interiors, es va realitzar un ingent treball per a fer un projecte VR (realitat virtual) d’alt nivell. Aquest projecte es va presentar al Management Board i al CEO de Henkel a Alemanya.

l gener de 2020, l’obra va ser distingida amb el prestigiós certificat DGNB Gold, atorgat per el German Sustainable Building Council.

Henkel DGNB GoldAquesta prestigiosa certificació avalua la sostenibilitat dels edificis tant en l’àmbit nacional com internacional. Garanteix que s’han tingut en compte diversos criteris en el disseny i en la construcció que contribueixen a la sostenibilitat.

Henkel es converteix en la primera planta productiva a Espanya amb la distinció “Gold”. Aquest segell valora i puntua diversos aspectes agrupats en cinc tipus de qualitat: tècnica, processos, mediambiental, econòmica, sociocultural i funcional.

“Estem molt orgullosos de rebre aquesta certificació, que suposa un reconeixement al nostre esforç per reduir la petjada ambiental en tots els nostres processos, incloent la construcció i obertura de nous centres seguint sempre alts estàndards de sostenibilitat i eficiència energètica”, comenta Rodolfo Schornberg, President de Henkel Ibèrica.

Imatges del projecte. Prem sobre la fotografia per ampliar.

Més informació: