Notícies Emili Sánchez

AVÍS LEGAL

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de EMILI SÁNCHEZ, amb NIF: 39152889N i domicili social al C / Indústria 18-20, 2n 3a, 08402 Granollers (Barcelona), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, EMILI SÁNCHEZ informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

EMILI SÁNCHEZ informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que EMILI SÁNCHEZ es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic interiors@emilisanchez.com

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de EMILI SÁNCHEZ, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu interiors@emilisanchez.com o a el telèfon (+34) 938 708 829.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de EMILI SÁNCHEZ.