Emili Sánchez

Emili Sánchez Carrera
dissenyador d’interiors

Hola, soc l’Emili Sánchez, dissenyador de projectes d’arquitectura interior

Permeteu-me que m’expliqui en primera persona. Sóc un apassionat del disseny i de l’arquitectura i un enamorat de de l’estètica depurada, la funcionalitat dels espais ben resolts i de l’emoció que aquests poden arribar a transmetre.

En el moment personal i professional en el que em trobo i després d’ anys d’experiència, avui, el que valoro per sobre de tot i em fa feliç d’un nou projecte, és el de la superació de cada nou repte amb innovació i rigor professional, cercant la inspiració que porta a la creativitat.

Atenent a les necessitats reals dels clients, procuro la transformació dels espais en llocs amb la capacitat de generar estats emocionals positius, noves experiències vitals de benestar i un segell distintiu que expressa singularitat, bon gust i funcionalitat.

La feina basada en la confiança, la proximitat, l’experiència i amb un estil que sap escoltar per aportar quelcom més enllà del somiat pel client, dona com a resultat una exclusivitat i personalització que de cap altra manera és possible assolir.

Aquest web vol mostrar un recull de PROJECTES, no exhaustiu, realitzats de fa temps o alguns de més recents. A l’ESTUDI hi trobareu més informació concreta de la forma de treballar, trajectòria i la manera de veure el món del disseny interior i la seva arquitectura.

Espero que us agradi, moltes gràcies.