1 Petit apartament Blanes menjador cuina

OBRES EN PROCÈS

Petit apartament a Blanes

En aquest cas us mostrem una petita intervenció en un petit apartament a Blanes, Costa Brava (Girona). L’actuació principal s’ha centrat en l’obertura de la cuina existent vers el menjador-sala d’estar, enderrocant la divisòria i fent conviure aquesta important peça amb tot l’espai i dotant-la d’una estètica càlida, confortable i pràctica alhora.

Pel que fa al tractament dels materials en aquest petit apartament a Blanes hem estat molt categòrics. L’entrada de llum lateral provinent de l’antic safareig, incorporat també, ens permet fer una cuina relativament fosca de negres i grisos, amb una illa de treball separadora i taulells de granit negre Sudàfrica flamejat, frontals de mobles negres i la resta de paraments verticals amb microciment. Volem destacar que el frontis de la illa s’ha recobert de restes de mostres de grés de l’estudi posades de l’inrevés. Una informalitat desenfadada i molt econòmica que ha funcionat.

La selecció del mobiliari taula (Snaregade 120 de MENÚ) i cadires menjador, (Synnes de MENÜ) i ,com sempre, la dels aparells il·luminació (DCW – Lampegras), han acabat conformant un espai molt pràctic i agradable.

Fitxa tècnica:
Localització: Blanes, Costa Brava (Girona) I Superficie: 55 m2. I Realització: 2019 I Fotògraf: Emili Sánchez